FRITUUR MONA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 40 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Mona. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2024 om 20:35 Zoals altijd weer heel lekker. Alleen jammer dat we de laatste keren ongeveer anderhalf à twee uur op onze bestelling hebben moeten wachten, maar dat nemen we er bij :)
19 mrt 2024 om 20:33 Hele lekkere frietjes. Wel een halfuurtje te laat, maar meestal krijgen we ze wel op tijd en de frietjes maken het goed.
18 jan 2024 om 22:16 Altijd mooi optijd, goede frieten en de bicky mexicano is zeker een aanrader :p
30 dec 2023 om 18:42 Heel lekker eten Vriendelijke bezorging
19 nov 2023 om 22:50 Top service en lekker gegeten. Wij bestellen hier zeker nog eens.
25 okt 2023 om 22:11 Food was so discusting i didnt eat it went straight in the bin wouldnt feed my dogs with this .... worse fries ever
8 okt 2023 om 19:47 Bezorgkng duurde dubbel zo lang als verwacht. Bevestigde tijd was 18:24, effectieve levertijd was 18:49. Frieten waren aan de slappe kant en de bicky relatief droog. Snacks waren dik in orde.
26 aug 2023 om 22:13 Altijd zeer vriendelijke service, Mooi optijd,uitgebreid assortiment:)
13 aug 2023 om 11:50 Zoals al vaak besteld en afgehaald. Altijd alles in orde. Snelle levering, alles nog goed warm. Ik blijf bestellen
31 mei 2023 om 0:33 Altijd hele goeie ervaring
10 mei 2023 om 1:31 Naar de tijd heb ik niet gekeken.de frietjes en het vlees wat ik besteld had waren erbij.en de bezorger was een vriendelijke jonge man.het is voor herhaling vatbaar